Hjem
TROMSØ
BOKNAFESKLAUG
 

Siste nytt

Om boknafisk

Boknafiskdagen

Kjøp effekter

Vedtekter

Bli medlem

Kontakt info

Gjestebok

Lenker

Norske
akevitters
venner


Medlemsside

 

mSpider - Myrseth MultiMedia mSpider - Myrseth MultiMedia
2010-02-18
SKARVEN UTVIDER!

-           Vi opplever en eventyrlig interesse for boknafesk og Tromsø Bokanfesklaug. Fortsetter medlemsveksten betinger det en utvidelse av kapasiteten i Skarvens Kulinariske Teater.  Vi er i ferd med å vokse ut lokalene og finner det rimelig at Skarven vokser i takt med interessen for boknafesk, sier en oppstemt president Kay-Hugo Hanssen i Tromsø Boknafesklaug.

 -          Vi har ikke formelt drøftet dette med Skarvens eiere eller Tromsø kommunes plan- og bygningsetat, men regner ikke med at man vil stille seg negativ til det folkekrav som boknafesklauget representerer, sier Hanssen. 

Det har hyppig vært stilt spørsmål om Tromsø Boknafesklaug er en lukket forsamling av konservative menn som med nebb og klør kjemper mot kvinnelig representasjon. 

President Hanssen tilbakeviser dette på det sterkeste. 

-          Lukket og konservativ faller på si egen urimelighet.  Vi har rekordmange besøk fra hele verden på våre web-sider www.boknafisk.com.  Nytt av året er også en egen Facebook gruppe med hundrevis av medlemmer av begge kjønn.   

Tromsø Boknafesklaug viser forøvrig til det nedsatte Nilssen-utvalget av 2007 som gjennom sin hurtigarbeidende komité skulle utrede medlemskap for kvinner. Innstillingen ble ikke lagt fram i sin helhet i 2009 og det er derfor knyttet stor interesse til dette sakspunktet i generalforsamlingen.   

Av sakslista fremgår det videre at arbeidet med en markering av laugets 5-års jubileum i 2011 vil starte umiddelbart etter helgens Generalforsamling – en egen jubileumskomité vil bli valgt sent fredag kveld. 

For flere spørsmål – kontakt President Kay-Hugo Hanssen på
telefon 48 15 59 90

mSpider - Myrseth MultiMedia

Utskriftsvennlig versjon
 
Nettløsning: Myrseth MultiMedia | Administrer