Hjem
TROMSØ
BOKNAFESKLAUG
 

Siste nytt

Om boknafisk

Boknafiskdagen

Kjøp effekter

Vedtekter

Bli medlem

Kontakt info

Gjestebok

Lenker

Norske
akevitters
venner


Medlemsside

 

mSpider - Myrseth MultiMedia mSpider - Myrseth MultiMedia
2007-03-18
PRESSEMELDING

En ny forening til boknafeskens ære er på ingen måte en parentes, verken i medie-verden eller organisasjonslivet.
De tre grunnleggere har over lang tid finstudert ulike kandidater verdige et medlemskap i lauget. Fra et utgangspunkt på 15 000 har man lykkes med å finsikte seg ned til 45 menn i alderen 30 til 65 av byens borgere.
Fordi kvinner kan ha en tendens til å bli noe mer omstendelig i sin planlegging har foreningen valgt å ikke inkludere kvinner i Boknafesklaugets første leveår.
 

-          Vi sier på ingen måte at kvinner og boknafesk ikke hører sammen. Ei heller ønsker vi å gå mot Stortingets krav om kvinnerepresentasjon eller skape et inntrykk at vi har noe imot kvinner generelt, sier Boknafesklaugets President, Kay-Hugo Hanssen.

– Vi vil allerede innen 1. april sette ned en hurtigarbeidende komité som skal utrede hvordan vi i 2008 kan øke kvinneandelen betraktelig.
 

Stiftelsesmiddag med innvielse av medlemmer vil selvsagt foregå på Skarvens Kulinariske Teater. Tradisjonelt tilberedet boknafesk med dertilhørende drikke fra byens eget ølbryggeri vil bli konsumert i to dager til ende fra fredag 16. til lørdag 17. mars 2007.  

-          Sentrale spørsmål knyttet til optimal henging av boknafesken, gangbart tilbehør, kvotefastsettelse for den norsk-arktiske torskestammen og andre spørsmål av viktighet for fremtiden vil bli diskutert heftig. Musikk av Boknakaran vil bli satt på tung rotasjon, forteller en forventningsfull Generalsekretær, John Werner Larsen. 

Tromsø Boknafesklaug understreker at man på ingen måte kan spasere inn og kreve medlemskap i foreningen. Et framtidig medlem må etter å ha blitt foreslått av eksisterende medlemmer og nøye vurdert, utvise boknafeskens tålmodighet. En hangaround i Troms Boknafesklaug må, som boknafesk av prima kvalitet, kunne utstå en heng-around tilværelse i all slags vær, før man blir invitert inn til festbordet. 

De som måtte ønske å sende en hilsen til Boknafesklaugets medlemmer ved stiftelsesmiddagen kan gjøre det til: cchramer@gmail.com.

For eventuell presse som måtte finne det tjenelig å jobbe en fredagskveld: Møt opp på Skarvens Kulinariske Teater kl 19:00 fredag 16. mars.
mSpider - Myrseth MultiMedia

Utskriftsvennlig versjon
 
Nettløsning: Myrseth MultiMedia | Administrer