Hjem
TROMSØ
BOKNAFESKLAUG
 

Siste nytt

Om boknafisk

Boknafiskdagen

Kjøp effekter

Vedtekter

Bli medlem

Kontakt info

Gjestebok

Lenker

Norske
akevitters
venner


Medlemsside

 

mSpider - Myrseth MultiMedia mSpider - Myrseth MultiMedia
2007-03-18
NORSK BOKNA UNION - NorBok

 

Norsk Boknafisk Union  skal ha som sitt formål å fremme Boknafisken i inn- og utland – og gjøres åpen for alle norske kvinner og menn 20 år og eldre.

Foreningen er en datterforening av Tromsø Boknafesklaug© , som også vil ivareta Unionens daglige drift og ledelse.  Presidentskapet i Tromsø Boknafesklaug© , vil til enhver tid være identisk med Presidentskapet i Norsk Boknafisk Union.

 

Som medlem av Norsk Boknafisk Union vil kunne opptas enkeltmedlemmer av begge kjønn – 20 år og eldre.  Medlemmer vil jevnlig motta ulik informasjon tilknyttet Boknafisk, både pr e-post og gjennom Unionens offisielle hjemmeside  www.boknafisk.com.

 

Etter innbetalt medlemskontingent til Norsk Boknafisk Union vil en eksklusiv Bonafisk-PIN mottas som et synlig bevis på sitt medlemskap.  Videre vil det etter hvert tilbys eksklusivt for våre medlemmer ulike artikler for salg – t-skjorter, caps, oppskrifter m.m..

Norsk Bokna Union oppfordrer videre til dannelse av lokallag i det ganske land.

Slik dette har vært praktisert i de hittil to kjente Boknafesklaug som er dannet,  inviteres det en fredag kveld med påfølgende lørdag formiddag til henholdsvis Boknafesklaug og Plukkfisk på lørdag. 

Norsk Bokna Union kan være behjelpelige med forslag til invitasjoner, vedtekter og generell gjennomføring av Boknalaug. 
Send oss en e-post på
post@boknafisk.com, så vil vi bidra så langt råd er.


Årlig medlemskap for enkeltmedlemmer, som inkluderer en eksklusiv Boknafisk-PIN er for 2007 kr 200,-. 

 

Om du er like glad i Boknafisk som oss – eller kjenner noen som er det – nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss på post@boknafisk.com, eller ved innbetaling av kr 200,- til Boknakonto 4750 19 53 187, Postboks 60, Sentrum, 9251 Tromsø

mSpider - Myrseth MultiMedia

Utskriftsvennlig versjon
 
Nettløsning: Myrseth MultiMedia | Administrer