mSpider - Myrseth MultiMedia mSpider - Myrseth MultiMedia
2012-02-06
FULLT HUS
Uten at jeg sitter med de eksate tallene, antar jeg at årets deltakelse er rekord i vår snart seks årige historie, sier president Kay-Hugo Hanssen i Tromsø Boknafesklaug.

PRESSEMELDING NR 1/2012

 Rekordhøy interesse for Boknafesken 

Tradisjon tro i februar måned innkaller Tromsø Boknafesklaug sine medlemmer til Generalforsamling på Skarvens Kulinariske Teater.  Påmeldingsfristen til årets laug fredag 17. februar er nå overskredet, og President Kay-Hugo Hanssen kan fornøyd konstatere rekordhøy påmelding.

 

- Ja, årets laug ser ut til å bli det meste besøkte så langt i vår seks årige historie, sier Hanssen i en kommentar.  Fisk - og spesielt moden fisk - er i tiden som aldri før.  At vi i klassen like under senioralder er glad i fisk er ikke noe nytt - det morsomme er at det ser ut til at den oppvoksende slekt har oppdaget kvaliteten på den maten som kan hentes rett utenfor stuedøra til de fleste av oss.  Dette gjenspeiler vi også i Tromsø Boknafesklaug - hvor stadig flere og yngre medlemmer gror opp.

 

- På lauget fredag 17. februar vil vi først og fremst hedre boknafisken gjennom 15-20 ulike retter med boknafesk som basis fredag kveld, og med plukkfisk av restene servert lørdag formiddag.  I tillegg er våre kulturinnslag stadig mer og mer populære - således er det ryddet god plass til dette også i år.

 

- At Tromsø Boknafesklaugs virksomhet legges merke til over det ganske land viser at lauget jevnlig mottar henvendelser fra personer fra det ganske land.  Mange finurlige spørsmål mottar vi, men det som er felles for alle henvendelser er : Hvor kan vi få tak i god boknafesk ?

At det er et stort marked der ute hersker det ikke tvil om - vår oppfordring til aktører i bransjen er derfor å utvide sitt tilbud for postordre kjøp av denne kvalitetsvaren, avslutter en engasjert President Kay-Hugo Hanssen.

 

For mer informasjon – se www.boknafisk.com       

 

Pressekontakt  :

President
Kay Hugo Hanssen
Telefon 48 15 59 90
Kay.Hugo.Hanssen@kraemer.no